6 Eylül 2012 Perşembe

BUGÜNDEN SONRASI ARTIK,HERKESİN GERİ KALAN HAYATININ İLK GÜNÜ !

“Suskunlar” Bu Akşam Başlıyor

İntikam çanları Ecevit ve arkadaşları için çalıyor.
Merakla beklenen dizilerinden 'Suskunlar' bugün yeni sezona "merhaba" diyecek.

Murat Yıldırım, Aslı Enver, Sarp Akkaya, Berk Hakman ve Güven Murat Akpınar gibi isimlerden oluşan güçlü oyuncu kadrosuyla da dikkat çeken “Suskunlar”ın kadrosuna bu sezon yeni bir isim daha eklendi. “Suskunlar”ın hikayesinin gidişatını etkileyecek olan Nisan karakterini Pelin Akil canlandıracak. Şimdiden dikkatleri üzerine çeken ve kendinden söz ettiren Nisan karakterinin bu oyunu nasıl şekillendireceğinin cevapları ilk bölümde yer alacak.

Suskunlar’ın yeni bölüm özeti ise şöyle; Ecevit, Bilal, İbo, Ahu. Onları önce ayıran, sonra bir araya getiren hapishane günlerinin intikamını sonunda aldılar. Ama bu yolunun sonu, onların da sonu oldu. Şimdi bir kez daha dört bir yana dağıldılar. Kendilerine yeni hayatlar kurmaya. En baştan. O hayatlar bugün tekrar kesişecek. Çünkü bugün Kuyudibi’nin en mutlu günü. İbo ve Gülten evleniyor!

Gurur, İrfan, Sait. İntikamdan paylarına düşeni aldılar. En çok da Gurur. O da herkes gibi yeni bir başlangıç yapacak. Gurur’un yeni yüzü herkesi çok şaşırtacak.

Ve yeni bir kadın: Nisan. Yeni bir soluk vadedercesine girecek hayatlarına. En çok da Ecevit’in hayatına…

Aradan geçen zamanda hayatlar da değişti dengeler de. Bunu en çok Ahu hissedecek. Ama değişen hiçbir şey, kimseyi, bu düğün gününün sonu kadar şaşırtmayacak… Bugünden sonrası artık, herkesin geri kalan hayatının ilk günü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder